Omegavispen – rör det mesta.
För alla typer av skålar, kastruller, grytor och stekpannor. Tack vare den unika omegaformen fjädrar visphuvudet mot botten av skålar och kastruller – blandar perfekt och förhindrar vidbränning av redningar och stuvningar.
”Jag kan varken göra omelett eller äggröra utan OmegaVispen!”
GERT KLÖTZKE
Kocklegend och professor i gastronomi.
BÅDE VISP OCH KONSTVERK!
”Föreningen Svensk Forms Opinionsnämnd finner att den i ärendet prövade Omegavispen är skyddad som ett alster av brukskonst enligt upphovsrättslagen.”
”Den bästa visp jag någonsin haft!”
ELISABETH GUSTAFSSON
Knivsta
”Oumbärlig är bara förnamnet!”
EVA ANDERSSON
Stockholm
Material: Livsmedelsgodkänd polyamid (PA) 6 med 30% glasfiber. Tål maskindisk och upp till 220°C. Sorteras som plast.