Omegavispen – rör det mesta.

För alla typer av skålar, kastruller, grytor och stekpannor. Tack vare den unika omegaformen fjädrar visphuvudet mot botten av skålar och kastruller – blandar perfekt och förhindrar vidbränning av redningar och stuvningar.

Visp_Stuvn_OmegaVisp__ok

Till stuvningar och såser.

Visp_webb_räkmajonäs_ok

Till såser och soppor.

webb_potatisstomp

Till stomp och stuvning.

webb_pilaff

Till risotto och wok.

Visp_skållade tomater_ok

Lägg i och ta upp.

Omelett

Till omelett och äggröra.

Visp_Stuvn_OmegaVisp__ok Visp_webb_räkmajonäs_ok webb_potatisstomp webb_pilaff Visp_skållade tomater_ok Omelett

”Jag kan varken göra omelett eller äggröra utan OmegaVispen!”

GERT KLÖTZKE
Kocklegend och professor i gastronomi.

Foto: Per-Erik Berglund

BÅDE VISP OCH KONSTVERK!
”Föreningen Svensk Forms Opinionsnämnd finner att den i ärendet prövade Omegavispen är skyddad som ett alster av brukskonst enligt upphovsrättslagen.”

”Den bästa visp jag någonsin haft!”

ELISABETH GUSTAFSSON
Knivsta

”Oumbärlig är bara förnamnet!”

EVA ANDERSSON
Stockholm


Material: Livsmedelsgodkänd polyamid (PA) 6 med 30% glasfiber. Tål maskindisk och upp till 220°C. Sorteras som plast.